HTML

Planetarium Manager Hungary

A Planetarium Manager egy online focimenedzser játék. A sikeres csapatépítéshez szükséges stratégiákat, és taktikákat igyekszünk összegyűjteni ezen az oldalon, hogy az újonnan regisztráló magyar játékosok számára egy helyen elérhető legyen minden. Múltidéző, és jövőbe tekintő lap.

Linkblog

Archívum

Hogy kezdjünk neki? 1.

2010.06.08. 10:34 Qedrák

Ez a poszt pontos másolata a mentorüzenetemnek, amelynek az ihletője Pampalini volt, a CÖK FC menedzsere. (NB I-es bajnok, szóval érdemes rá hallgatni).

 

"Szia!

Engedd meg, hogy a játék kezdetén néhány hasznos jótanáccsal lássunk el! Amit mindenek előtt tudnod kell, a játékban kiemelkedő szerepe van az EDZÉS-nek és a TAKTIKÁ-nak! Itt most elsősorban az edzéssel kapcsolatban szeretnék a kezdő lépésekben tanácsot adni.

1. A kezdőcsapatod egy közepesen gyenge csapatnak számít. D és C ligában még szép eredményeket tudsz vele elérni, de hosszútávon mindenképpen nehézségeid lesznek, ha nem hajtasz végre minél előbb egy fiatalítást, és találsz ki egy a fiatalokra épülő edzésprogramot.
2. Először is döntsd el, hogy melyik csapatrészedet szeretnéd fiatalítani! Középpálya, védelem vagy csatársor? Kis eséllyel lehet a kezdőcsapatodban olyan fiatal játékos, aki később sokra viheti (akár ifiválogatottságig is), ezért érdemes a mentoroddal, vagy egy tapasztalt menedzserrel átbeszélni a kezdeti csapatban rejlő lehetőségeket is.
3. Ha eldöntötted, látogass el a játékospiac oldalra, ahol vegyél legfeljebb 19 éves, legalább jó tehetségű játékosokat. Az sem árt, ha játékosvásárlás előtt kikéred mentorod segítségét! Ha mentorod nem válaszol, akkor írjál a fórumra és valaki biztosan segíteni fog! A fórumot a Közösség / Fórumok menüpont, és ott Magyarország úton érheted el, azon belül a Segítség, vagy a kérdések topicot érdemes erre használni.
4. Állítsd be az edzéseket, hogy a kiválasztott sor megfelelő edzést kapjon. Középpályásoknak az átadás és helyezkedés, védelemnek a fejjáték és szerelés, csatársornak pedig a technika és gólszerzés a legfontosabb. Más szavakkal ilyen edzésekkel javíthatod játékosaid minőségét a leghatékonyabban. Az idősebb (22 év feletti), vagy pocsék ill. csapnivaló tehetségű játékosaidnak fizikai edzést adjál (gyorsaság vagy erő).
5. Állítsd össze úgy a csapatodat, hogy a fiatal játékosaid minél több meccsen játsszanak (legalább 30 percet), így érdemes barátságos meccseket is lekötnöd, hiszen akkor is edződnek a játékosaid.
6. Ne felejtsd el, egy több szezonon keresztül átívelő edzésprogram meghozza az eredményét, így ne a gyors sikereket hajhászd! Idővel a hatékonyan edzett játékosaid messze jobbak lesznek, mint a kezdőcsapatod, és akár jó pénzért el is adhatod majd őket!


+1 1 segédedzőt és 1 játékosmegfigyelőt érdemes felvenni, de kezdetben elég lesz az 1-es szintű is. Edzőt a későbbiekben többet is tudsz majd alkalmazni.
+2 stadionodat 10 ezer férőhellyel bővítsd!
+3 Mindenképpen szép lassan kezdd el olvasni a Segítség menüponton belül a Játékszabályokat!
+4 Bármilyen kérdésed van nyugodtan fordulj a mentorodhoz vagy írj a fórumra!
+5 hasznos tanácsokat talász még a http://pmanageru21.fw.hu/ oldalon is, ezt is nézd meg feltétlenül.

Jó játékot!

PM közösség"

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://pmhungary.blog.hu/api/trackback/id/tr372065123

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása