HTML

Planetarium Manager Hungary

A Planetarium Manager egy online focimenedzser játék. A sikeres csapatépítéshez szükséges stratégiákat, és taktikákat igyekszünk összegyűjteni ezen az oldalon, hogy az újonnan regisztráló magyar játékosok számára egy helyen elérhető legyen minden. Múltidéző, és jövőbe tekintő lap.

Linkblog

Archívum

Szótár

2010.05.22. 15:54 Qedrák

 

Folyamatosan bővül!

 

A PM-nek is kialakult a maga szlengje. A kezdők számára a legfontosabb kifejezéseket összegyűjtöttük.

 

AT: Advanced Tactics. Magyarul Speciális Taktikák néven található benne a súgóban, ezek azok a beállítások, amelyeket a Mérkőzésbeállítások oldalon ki tudsz választani. Pl. a Lestaktika, Letámadás, Ellentámadás stb.

Bot player: Ld.: Generált játékos

Fizikai tulajdonság: Az erő, valamint a gyorsaság tulajdonságokat nevezzük fizikai tulajdonságnak, Bizonyos AT-k megnyeréséhez elengedhetetlenül fontosak.

Főskill: A játékosok főtulajdonsága, amely a tulajdonságoknál vastagon kiemelve, és aláhúzva jelenik meg. Kettő van belőle.

Generált játékos: Generált játékosoknak nevezzük azokat a játékosokat, akik nem az ifiakadémiáról jöttek fel. Az U-21-es válogatott számára a 17-20 éves generált játékosok hasznosak lehetnek, így adott esetben egy frissen regisztrált csapa tulajdonosa is jó eséllyel rendelkezhet egy potenciális válogatottal.

GS: Global Skill. Ezalatt a kifejezés alatt a játékosaid AT-k nélküli teljesítményét szokták érteni, azaz a fő-, másod-, harmad-, és fizikai tulajdonságok összességét. A GS értéke határozza meg egy játékos Minőségét.

Mellékskill: Melléktulajdonság. A játékosoknak a melléktulajdonságát vastagon kiemelve, de nem aláhúzva láthatod. Szintén kettő van belőle.

Mots: Match of the season (A szezon legfontosabb mérkőzése). A Mérkőzésbeállításoknál a Csapat hozzállása menőben tudod megadni. Egy évben összesen csak kétszer használhatod.

Pic: Laza játék. A Mérkőzésbeállításoknál tudod a Csapat hozzáállását megadni. Beállítása esetén az erőnlétekkel tudsz spórolni, a csapat teljesítménye azonban kevesebb lesz.

Pin: Ritkábban használt kifejezés. Normálban történő játékot jelent, azaz sem MOTS, sem PIC nincs beállítva a csapat hozzáállásánál.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://pmhungary.blog.hu/api/trackback/id/tr582023062

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása